U wilt een mooie, functionele en betaalbare website die naadloos aansluit op de wensen van uw doelgroep? Dan bent u bij Sitekracht aan het goede adres. Want Sitekracht ontwikkelt websites op maat. Passend bij de uitstraling van uw organisatie en optimaal gebruikmakend van de mogelijkheden die internet biedt. Zo bent u verzekerd van een professionele en vakkundig ontwikkelde website.

Sitekracht vertelt u in begrijpelijke taal wat mogelijk is en wat niet. Daarnaast krijgt u een duidelijke inzage in de manier waarop uw project wordt aangepakt, zodat u weet wat u kunt verwachten. U doorloopt een traject met verschillende fasen, van het eerste gesprek en het ontwerp tot de implementatie en de promotie van uw website. Uiteraard verzorgt Sitekracht ook de domeinregistratie en de webhosting van uw website. Zo heeft u alles onder een dak.

Onze diensten

Webdesign & Ontwikkeling

Of het nu gaat om een nieuwe website of om een restyling, Sitekracht bedenkt, ontwerpt en bouwt zowel statische als dynamische (database gerelateerde) websites.

Altijd mooi, functioneel en betaalbaar.

Onderhoud & beheer van uw website

Onder onderhoud & beheer verstaan wij de periodieke taken die uitgevoerd moeten worden om uw website up to date te houden. Ook kan het zijn dat er wat grotere aanpassingen/uitbreidingen nodig zijn om uw website weer aan uw wensen te laten voldoen.

Domeinregistratie & webhosting

Sitekracht verzorgt voor u het traject voor het verkrijgen van uw eigen domeinnaam (.nl, .com, .org, .net, .biz, .info, .be, .nu en .to domeinnamen).
Verder heeft u een hosting provider nodig. Een hostingprovider verzorgt de techniek die het mogelijk maakt dat uw website deel wordt van het internet. Sitekracht zorgt voor uiterst betrouwbare webhosting, zodat uw website altijd en voor iedereen bereikbaar is.

 

kvk 01120911